het bleken van normale tanden

 

Normale tanden bleken

Levende tanden worden in de volksmond gewoon tanden genoemd.
Tanden bleken kan op verschillende manieren, de goedkoopste methode van bleken is thuis bleken. Overal op internet worden thuis bleek setjes aangeboden. De kwaliteit kan sterk verschillen en er bestaat een kans u producten gebruikt die uw tanden beschadigen. U moet zich realiseren dat u maar één stel tanden heeft.

Thuis tanden bleken

Uw laat van uw tanden een afdruk maken en deze afdruk, een mal, past thuis tanden blekenprecies om uw tanden. De mal moet goed passen om te voorkomen dat er bleek vloeistof uitlekt. In de mal kunt u bleek gel aanbrengen die waterstof peroxyde bevat. De tanden bleken in een periode van 6 tot 8 uur en kan ‘s nachts gebeuren. Echt witte tanden vereisen meerdere behandelingen.

Witte tanden door de tandarts

Het bleken van tanden door de tandarts is een duurdere oplossing dat thuis tanden bleken maar heeft als voordeel dat u onder behandeling bent van iemand die verstand heeft van tanden. tanden bleken tandarts

De tandarts zal de te bleken tanden behandelen met bleek gel en de andere tanden afdekken. Om het bleken te versnellen kan een lamp worden ingezet.

De tandarts kan per tint wittere tanden bepalen hoe vaak het bleken moet worden herhaald.

 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *